Vertrouwens- contactpersoon

Mijn naam is Co Janssen, binnen v.v. Reünie ben ik vertrouwenscontactpersoon.

Met mij kun je contact opnemen om te vertellen wanneer jij je niet ‘veilig’ voelt. Dit kan zijn door ongewenst gedrag, zoals seksuele intimidatie, pesten of discriminatie. In een gesprek kun je vertellen waardoor jij je onveilig voelt en gaan we op zoek naar een weg die je mogelijk zou kunnen bewandelen om tot een oplossing te komen.

Als vader van Matthijs en Niels kwam ik bij Reünie terecht en werd ik door het bestuur gevraagd of ik mee wilde denken over hoe we de problematiek rondom ongewenst gedrag kunnen omzetten in beleid.

Van voetballen heb ik weinig verstand, maar ik vind het wel leuk om langs de lijn mee te leven! In het dagelijks leven ben ik predikant – met ook een opleiding tot supervisor en coach, vanuit deze hoek kan ik wel mee denken over dit onderwerp.

Maar aanpakken van het probleem begint bij jullie! Wanneer je er mee te maken hebt, meld het dan, alleen op deze manier kan ik je helpen!

Mocht je te maken krijgen met ongewenst gedrag zoals pesten, discriminatie, seksuele intimidatie of een andere vorm, neem dan contact met mij op via 0545-272705 of 06-15256870 of per mail: cojanssen01@gmail.com.

Je kunt ook naar het meldpunt van NOC*NSF bellen. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar: 0900 – 202 55 90  (€ 0,10 p.m.)