Nieuwe sponsoren v.v. Reünie

9 april 2023

In dit bericht schenken we extra aandacht aan onze nieuwe sponsoren.

Brugman Bestratingen

U kunt bij mij terecht voor alle voorkomende bestratingen, ook voor diverse grond en rioolwerken kunt u contact opnemen. Kortom vanaf het afgraven van het cunet tot invoegen van de bestrating kunt u terecht bij Brugman Bestratingen

Kelvin_brugman@hotmail.com

06-44498207

House of Pop

Music is all you need, all you need is House of Pop!

House of Pop gelooft dat plezier en een brede muzikale basis voorwaarden zijn voor iedere muzikant, ongeacht het niveau of doel. Daarom zit bij House of Pop alles onder één dak.

Ieder mens is uniek en daarom biedt het all-in concept ruimte om op ongedwongen wijze van maatwerk te genieten waarbij plezier de hoofdrol speelt. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden voor muzikale ontwikkeling. Van beginners tot gevorderden, van instructie tot coaching en van hobby tot de kick-off van je (semi) professionele carrière.

House of Pop creëert een omgeving waar muzikanten in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen op het gebied van instrument beheersing, songwriting, noten lezen, auditeren, band projecten, studio opnames, live optredens of jamsessies.

 

 

 

 

Aan de Gracht bij Moon

Aan de Gracht bij Moon, een plek waar ieders zich thuis mag voelen. Wij zijn dagelijkse geopend vanaf 10:00 uur voor een kop koffie met vers gebak, lunch, borrel of om te dineren.

Gastvrijheid staat hierin voorop, wij bieden u een eerlijk product in een gemoedelijke sfeer.

Met een glimlach , ontvangen wij u graag Aan de Gracht bij Moon!

 

 

 

 

’t Witte Huys

Aan de Lochemseweg 3 in Borculo zit ’t Witte Huys met daarin onder andere een luxe snackrestaurant en kegelbanencentrum.

In de snackbar de luxe kun je terecht voor luxe hamburgers, een kopje koffie of een lekker ijsje. ’t Witte Huys is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 20:00.

Het kegelbanencentrum ‘De Kelder’ is sinds 2019 geopend en is een ideale locatie voor kegeltoernooien en feestjes.

 

 

 

 

Plaagdierbeheersing.nu

Plaagdierbeheersing.nu is een gediplomeerd specialist in het voorkomen en beheersen van ongedierte en overlast hiervan bij bedrijven en particulieren.

Met specialisten op het gebied van houtconservering, knaagdier (ratten/muizen), mollen, insectenbestrijding (wespen), vogelwering (duiven) en mollen bieden wij volledig dienstenpakket aan in het beheersen van ongedierte.

Onze opdrachtgevers zijn:

  • Gemeenten, overheidsinstellingen en woningbouworganisaties
  • Aannemers, projectontwikkelaar, makelaars en vastgoedbeheerders
  • Voedingsmiddelenindustrie, industrieën en overig bedrijfsleven
  • Zorgsector, onderwijs
  • Horeca
  • Agrarische sector
  • Particulieren en private partijen

Meer nieuws