Topscorer plaquette en HJ-CUP nu ook online

19 november 2022

Cody Gakpo zal dit jaar afsluiten als topscoorder van de Nederlandse eredivisie. Met het komende Wereld Kampioenschap zal daar geen wijziging meer inkomen. Maar wie is eigenlijk topscorer bij onze eigen club. Dat is binnenkort regelmatig te zien op onze website. Voor de topscorer worden de doelpunten uit de eerste bekerronde gebruikt en de doelpunten uit de competitie. Ook de doelpunten die je bij een ander team maakt, worden meegenomen. De eventuele nacompetitie wordt hierin niet meegenomen. Alleen enkele weken voor het einde van de competitie zal deze stand niet meer geplaatst worden. Hierdoor blijft het spannend tot het einde.

Ook de stand in de HJ-CUP zal regelmatig gepubliceerd worden op de site. Deze CUP kun je winnen door het hoogste positieve doelsaldo na einde van de reguliere competitie. Dus geen beker en/of nacompetitie. Ook hier geldt dat de laatste weken geen update meer gegeven wordt van de stand.

De standen zijn te vinden via deze link! Je kan ook navigeren via het menu naar Teams – Progamma & Uitslagen – Topscorer plaquette en HJ-CUP.

De prijzen zullen aan het einde van het seizoen uitgereikt worden tijdens de slotdag. Voor het team en de topscorer die na de eerste seizoenshelft bovenaan staan is er een leuke prijs. Deze prijs zal worden uitgereikt bij de laatste trainingsavond.

Meer nieuws