Herinrichting complex v.v Reünie

27 juni 2022

Veel werk te doen bij Herinrichting complex v.v Reünie 

Na een oproep tijdens het 90 jarig- jubileumfeest hebben diverse vrijwilligers zich aangemeld om te helpen met de herinrichting van ons complex v.v. Reünie. Naast het werk dat diverse aannemers doen op de nieuwe parkeerplaats en kunstgrasveld moet de vereniging ook zelf veel werkzaamheden verrichten op het complex. Ook een mooie gelegenheid om het geheel opnieuw in te richten en logistiek te verbeteren. Zaterdag 18 en 25 juni is een grote groep bezig geweest om terrastegels te verwijderen, ballenvangers verwijderen, doelen van het veld halen. Tevens wordt het standenbord, reclamezuil, kaartverkoop ruimte en entree verplaatst. 

Ondanks het warme weer werd intensief het programma afgewerkt zodat de aannemers hun werk kunnen doen de komende weken. Alles is er op gepland om in het nieuwe voetbalseizoen te kunnen beginnen met een nieuwe herinrichting en mooi kunstgrasveld. Daar hebben we jullie hulp voor nodig.  

We zijn blij dat naast onze vrijwilligers ook diverse sponsoren in dit werkgebied ons terzijde staan. Kunnen we ook weer iets terugdoen. 

Met dank aan Hoveniers Krabbenborg, Erfra grondwerk, ter Braak cultuurtechniek, Brugman Straatwerken en Sallandse Wegenbouw. 

Door de dames van de kantine worden de vrijwilligers goed verzorgd. Er is echter nog een hele weg te gaan om er iets moois van te maken. Dus help ons en meld je aan. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer nieuws